Aleksei Razini koolitus: Mängu jõud

Lyosha Razin on Tallinna Mitteformaalse õppekeskuse GAME mängu arhitekt (gamekeskus.ee). Ta on omandanud bakalaurusekraadi vene ja slaavi filoloogias (Тartu Ülikool) ja magistrikraadi “Hariduse juhtimises” (Tallinna Ülikool).

Üle 12 aasta tegeleb ta igapäevaselt aktiivõppemeetodite väljaarendamisega täiskasvanutele ja lastele. Ta on loonud üle 700 erinevat aktiivõppemeetodit ja mängu. Lyosha korraldab regulaarselt koolitusi õpetajatele nii Eestis kui ka välismaal.

Koolitus: “MÄNGU JÕUD”. 

Haridus ja Teadusministeeriumid üle maailma püüavad kohandada oma haridussüsteeme tänapäeva ühiskonna ning XXI sajandi vajadustega. Küsimus on selles, millised on need õppemeetodid, mis võimaldaksid XXI sajandi pädevusi anda edasi nii, et need väljenduksid õpilaste eludes? Usume, et nimetatud oskusi saab kõige tõhusamini arendada mängimise käigus. Koolituse eesmärk: tuua praktiliste tegevuste käigus välja mängu, kui töömeetodi eelised.

PS. Lyosha on sh mitteformaalse vene keele kursuse IVAN autor, mängulise vene keele programmi BARANKA looja. Mõlemad programmid said preemia Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt võõrkeele õpetamise innovaatilise kontseptsiooni eest.

Siin on 5 nippi, kuidas vene keele selgeks saada:

5 nippi, kuidas vene keel selgeks saada! 🙂

Tere minu nimi on Lyosha Razin. Olen see inimene, keda Sa ilmselt vihkasid kõige rohkem koolis. Ma olen vene keele õpetaja…. Kui vaatad video lõpuni, siis tule meie kursusele. Kursus toimub kesklinnas T ja N 18-20.00 ning algab 26.09.2019. Lisainfo ja registreerimine: https://gamekeskus.ee/kursused/vene-keele-kursus-ivan/

Posted by IVAN – innovaatiline vene keele kursus on Reede, 13. September 2019